ADP

ADP verwerkt wereldwijd de salarissen voor meer dan 50 miljoen werknemers en is hierin marktleider. Zij biedt geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeels- en excassoadministratie en HR-vraagstukken.
ADP Nederland, gevestigd in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Amsterdam, heeft circa 700 medewerkers in dienst.

Corton

Corton is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerp en fabricage van hoogwaardige producten voor de huisvesting en training van paarden. Corton onderscheidt zich door uitsluitend topkwaliteit te leveren en is een begrip in de paardenwereld. Vanuit het moderne productiebedrijf te Kampen worden klanten wereldwijd voorzien, Europa, Rusland, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en het Midden Oosten.

Als HR-business partner mag ik sinds jaar en dag de directeur-eigenaar op HR-gebied bijstaan in zijn bedrijfsvoering.

Bouw & Infra Park

Op verzoek van de RvC heb ik een gericht onderzoek uitgevoerd om in korte tijd in beeld te brengen waar de organisatie staat en wat de belangrijkste uitdagingen en risico’s zijn voor de komende jaren.
Deze quick scan heeft geleid tot een aantal gerichte aanbevelingen, waarbij ik het management team vervolgens ondersteun in de uitvoering hiervan. Ook heb ik gerichte coaching verzorgd in het kader van leiderschapsontwikkeling.

Globecomm

Na de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden van deze fusie verzorgd te hebben, ben ik structureel aan de organisatie verbonden als HR Manager. Niet op de loonlijst, wel structureel verbonden en aanwezig. Als sparring partner voor de General Manager en MT en als HR-manager om diverse HR-ambities inhoud te geven.

ieder1

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Met 14.500 woningen vormt zij de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek.
Als interim Hoofd P&O ben ik gedurende 8 maanden aan de organisatie verbonden geweest in het kader van een proces van strategische herijking en fusie.

Kab accountantskantoor

Kab is een middelgroot accountantskantoor gericht op het MKB. Zij biedt haar klanten een fullservice dienstverlening; accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisverwerking.
Kab werkt vanuit een duidelijke filosofie en werkt actief aan het verder ontwikkelen van haar organisatie en dienstverlening.

Door de jaren heen fungeer ik als vaste business partner van Kab in:

  • Ontwikkelen personeelsbeleid & instrumenten
  • Organisatieontwikkeling
  • HR-issues