Wilt u specifieke kennis inhuren voor een beperkte vraagstelling? In dit geval verricht ik mijn werkzaamheden op basis van een uurtarief.

Of zoekt u een meer langdurige samenwerking, heeft u een groot project of interim opdracht? Behoud van flexibiliteit met continuïteit als uitgangspunt biedt mogelijkheden voor abonnementsvormen waar wezenlijke kortingen mogelijk zijn.

In de praktijk ontstaat er vaak een jarenlange samenwerking met mijn klanten, waarbij ik structureel als HR Manager, HR business partner en als klankbord voor de directeur fungeer.

“Vast-flexibel”

U heeft structureel behoefte aan de aanwezigheid van een deskundige P&O-adviseur die uw organisatie goed kent, maar u wilt wel flexibiliteit behouden. Dan kunnen wij afspraken maken over regelmatige aanwezigheid in uw organisatie, bijvoorbeeld 1 dag per week.
Zo blijft u flexibel (geen extra vaste medewerker op de loonlijst en inleen naar behoefte) en bent u toch verzekerd van uw eigen P&O-adviseur.

Interim HRM & projecten

U wilt tijdelijk uw organisatie versterken op P&O-gebied. Om voor een project specifieke deskundigheid in huis te halen, om tijdelijk uw capaciteit te vergroten of
ter vervanging van een vaste medewerker.
Dus wel de deskundigheid in huis, zonder de verplichtingen van een dienstverband.

Op urenbasis

U maakt gebruik van mijn diensten wanneer u mij nodig heeft. Voor een kortlopende opdracht of af en toe wanneer u mij nodig heeft. De voor u verrichte werkzaamheden worden op basis van een vast uurtarief in rekening gebracht.